Open dag 1 oktober 2022

 

Wie ben ik?

Ik ben Merel Drilling, docent, ‘helend aanraker’ en spiritueel coach. Ik werk vanuit kennis en een ruime twintigjarige ervaring. Graag maak je deelgenoot van deze ervaringen door middel van verschillende workshops en cursussen.

Zaterdag 1 oktober aanstaande ben je van harte welkom om onder het genot van drankje en hapje een interactieve lezing bij te wonen. Hierin breng ik graag mijn nieuwe en originele aanbod cursussen en workshops onder de aandacht. Cursussen massage zijn er in overvloed. Mijn aanbod is anders!

Thema’s

In mijn cursussen en workshops op het gebied van massage en aanraken draait het om telkens terugkerende thema’s als:

  • Wat doet aanraken voor en met jou?
  • Durf jíj je te laten raken? 
  • Wat staat in de weg in het contact tussen jou en de ander?
  • Wie of wat ben jij? Wat ben je niet?
  • Wat is conditionering?
  • Waarom vermijden we liever dan dat we echt voelen?
  • De weg naar ‘helend aanraken’.

Tijden

Laat je even weten welk tijdstip jou het beste past? Dit om te voorkomen dat de groep te groot wordt. Graag mail je je antwoord even via de contactpagina op deze website of via mijn mailadres: info@mereldrilling.nl 

10.30 uur – 11.45 uur

12.15 uur – 13.30 uur

14.30 uur – 15.45 uur 

Locatie

Keulenaar 64 te Wijk bij Duurstede

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.