“Er komt nooit een tijd waarin je leven niet ‘dit moment’ is”
– Eckhart Tolle (uit: De kracht van het Nu)

Verrassend Samenzijn

Verleden, nu en de toekomst

In de betekenis van het veelgebruikte woord coachen lijkt besloten te liggen dat er doelen gesteld en behaald zullen worden. Doorgaans wordt er gewerkt met persoonlijke verhalen, ervaringen en pijn uit het verleden. Deze pijn wordt vervolgens gedeeld in het nu en dit alles vaak in de hoop dat de toekomst minder pijn en ongemak zal gaan brengen.

Deze vorm van coachen vind je niet in mijn praktijk. Eenvoudigweg omdat ik jouw wereld niet mooier en gemakkelijker en minder pijnlijk kán maken. Jij kunt dat echter wel! En daarin kan ik je helpen en aanmoedigen. Ik kan met je zijn.

Dit doe ik door in aandacht naar je te luisteren waarbij de focus ligt op het ‘stille weten’ diep van binnen. Door samen de tijd te nemen naar binnen te keren en te zijn met de stilte, creëren we ruimte voor beweging en verandering.

Hoe?

Door in verbinding ontspannen en vrij te onderzoeken waar de wereld door jou als pijnlijk of ongemakkelijk wordt ervaren. Komen we vanuit gedachten een gevoel of emotie tegen, dan nodig ik je uit je ermee te verbinden. Er samen mee te zijn. Zo creëren we ruimte. En volgt inzicht. En heling.

Resultaat

Je zult met meer begrip en vooral liefde naar jeZelf (en dus de ander) kunnen kijken. Het leven wordt draaglijk omdat de Liefde overal in kan worden gezien en ervaren.

Praktisch

Een coachingstraject omvat doorgaans vijf tot tien sessies waarin gebruik gemaakt kan worden van verschillende technieken. Denk aan chakratherapie, focussing, yoga, voice dialogue, en natuurlijk (aan)raken

Neem contact op

Voel je voor een ontmoeting? Wil je graag eens kennismaken met mijn handen? Of verlang je naar ontwikkeling als masseur of therapeut?

Voel je vrij en stuur me een berichtje.

Ik zie uit naar onze ontmoeting!
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.