“Er is een andere manier om naar de wereld te kijken”.

“Ik zou in plaats hiervan

vrede

kunnen zien”.

 

les 33 en 34 uit “Een cursus in Wonderen

 

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een snelle en effectieve methode om beperkende en belemmerende overtuigingen in het onderbewustzijn te verwijderen en er positieve en ondersteunende overtuigingen voor in de plaats te zetten.

 

Overtuigingen

Overtuigingen hebben plaats genomen in ons onderbewustzijn en vinden hun oorsprong in getrokken conclusies op basis van persoonlijke ervaringen in het verleden. Deze overtuigingen vormen met elkaar “de sluier” waardoor we het leven met alle uitdagingen waarnemen en tegemoet treden. 

Zijn je overtuigingen ondermijnend, dan lukt het je maar niet vrede te vinden. Je bent je hier vaak van bewust, maar het lukt gewoon niet om vervelende  gedachten als “wat ik ook doe, het is nooit genoeg”, of “ik kan andere mensen niet vertrouwen” los te laten. Dit geeft een continue spanning tussen hoe je zou willen leven en de manier waarop je het leven leeft. 

 

Communicatie 

Door middel van PSYCH-K® brengen we snel en eenvoudig communicatie tot stand met je onderbewuste geest en kunnen we deze als het ware ‘her-programmeren’. Dit doen we door middel van ‘balansen’ en spiertesten. Het is belangrijk te beseffen dat de kracht voor verandering zich bevindt in  jou. Mijn rol beperkt zich tot het creëren van een veilige ruimte waarbinnen we samen de communicatie tot stand brengen en de balansen uitvoeren.

 

Voor wie? 

PSYCH-K® is geschikt voor je als je gehinderd wordt door:
• spanning en stress
• angst- en paniekklachten
• depressiviteit
• relatieproblemen
• posttraumatische stressklachten
• klachten die wijzen op burn-out
• telkens terugkerende thema’s in je leven

 

Traject 

Doorgaans doorloop je een serie van ongeveer 5 sessies PSYCH-K® van 90 minuten elk.

 

Introductiesessie PSYCH-K® 

Heb je interesse in de Basis Workshop PSYCH-K® maar weet je nog niet zeker of dit bij je past? Dan is het mogelijk een introductiesessie boeken. Tijdens een introductiesessie werk je met eigen gekozen thema’s of overtuigingen. Mocht je hierna besluiten de Basis workshop te willen gaan volgen, dan ontvang je €75 korting bij “de Werff” -trainingen.

Je bent van harte welkom!

 

Neem contact op

Ben je op zoek naar echte ontspanning? Of verlang je naar persoonlijke ontwikkeling als mens,  masseur of therapeut?

Voel je vooral vrij en stuur me een berichtje.

Ik zie uit naar onze ontmoeting!
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.