Je overtuigingen worden je gedachten
Je gedachten worden je woorden
Je woorden worden je daden
Je daden worden je gewoonten
Je gewoonten worden je waarden
Je waarden worden je bestemming

Mahatma Ghandi

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een gebruikersvriendelijke methode om beperkende en belemmerende overtuigingen in het onderbewustzijn te verwijderen en er positieve en ondersteunende overtuigingen voor in de plaats te zetten.

Overtuigingen

Overtuigingen nemen plaats in het onderbewustzijn naar aanleiding van getrokken conclusies en ervaringen in het verleden. Deze overtuigingen vormen tezamen “de sluier” waardoor we het leven met alle uitdagingen waarnemen en tegemoet treden. Zij vormen de basis voor hoe we reageren op iedere (nieuwe) situatie in ons leven en creëren hierdoor onze toekomst.

Zijn je overtuigingen ondermijnend, dan lukt het je maar niet adequaat te reageren op het leven. Je bent je hier vaak van bewust, maar het lukt gewoonweg niet om ondermijnende gedachten als “wat ik ook doe, het is nooit genoeg”, of “ik kan andere mensen niet vertrouwen” of “als mensen wisten wie ik werkelijk ben, zouden ze me niet aardig vinden” los te laten. Dit geeft een continue spanning tussen wat je wilt en wat je uiteindelijk doet. Deze tegenstrijdigheid kan zorgen voor een gevoel van ontevredenheid of leegte.

Communicatie

Door middel van PSYCH-K® breng je snel en eenvoudig communicatie tot stand met je onderbewuste geest en kunnen we deze als het ware ‘herprogrammeren’. Dit doen we door middel van ‘balansen’ en spiertesten.

Voor wie?

PSYCH-K® is geschikt voor je als je gehinderd wordt door:
• spanning en stress
• angst- en paniekklachten
• depressiviteit
• relatieproblemen
• posttraumatische stressklachten
• klachten die wijzen op burn-out
• telkens terugkerende thema’s willen onderzoeken

Traject

Je kunt kiezen voor een PSYCH-K® traject van vijf sessies van 90 minuten waarin deze methode wordt toegepast in het ‘therapeutisch traject’ waar ‘helende aanraking’ ook deel van kan uitmaken. We bepalen dit in overleg tijdens de intake.

Introductiesessie PSYCH-K®

Heb je interesse in de Basis Workshop PSYCH-K® maar weet je nog niet zeker of dit bij je past? Dan is het mogelijk een introductiesessie boeken. Tijdens een introductiesessie werk je met eigen gekozen thema’s of overtuigingen. Mocht je hierna besluiten de Basis workshop te willen gaan volgen, dan ontvang je €75 korting bij “de Werff”.

 

Neem contact op

Zie je uit naar een ontmoeting? Wil je graag eens kennismaken met mijn handen of manier van coachen? Of verlang je naar ontwikkeling als mens,  masseur of therapeut?

Voel je vooral vrij en stuur me een berichtje.

Ik zie uit naar onze ontmoeting!
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.