Heel goede eerste kennismaking. Merel is rustig en kundig. Massage heerlijk, ontspannend en respectvol. Fijne ruimte, rustig en sfeervol.

Pauline

Helende aanraking - Ayurvedische massage

Ik heb fijne inzichten gekregen. Super!

Ilse Herrebrugh

Tafelopstelling

Ik heb een heerlijke massage ontvangen!

Hans van Zalingen

Helende aanraking

Merel, het was heel fijn! Je hebt heerlijke zachte, warme en liefdevolle handen. Deze massage is meer dan alleen aanraken! Je bent een mooi mens!

Femke Rogge

Helende aanraking

Een prettige eerste ontmoeting. Ook confronterend, maar dit is blijkbaar de weg die ik mag gaan volgen.

Conny Perk

Lichaamsgerichte therapie - Helende Reis

Ik voelde me van lieverlee ontspannen. De massage was zowel krachtig als zacht, en die afwisseling was fijn. Ik voelde me echt gedragen in liefde. Het was fijn dat je voordat we naar de tafel gingen, even ‘incheckte’. Mooi! Dankjewel Merel, ik zit weer lekker in mijn vel.

Suzanne de Jonge

Helende aanraking

Ik heb nog nooit zoveel liefde en aandacht gevoeld bij iemand die ik voor het eerst ontmoette. Zo mooi en magisch. En de massage was ook zo liefdevol en fijn: ik heb er enorm van genoten! 

Amanda Huisman

Helende aanraking

Mijn eerste ervaring bij Merel Drilling was zeer positief. Zoals ik haar in het begin van het gesprek al aangaf, vond ik het in eerste instantie ‘rete-spannend’. Al snel voelde ik me, door Merel, op mijn gemak. Dat kwam niet eens zozeer door woorden, maar door een soort kalmte en begrip dat zij uitstraalde. De gehele behandeling was prettig en zorgde voor nieuwe inzichten en ontspanning.

Joël Brandsma

Helende aanraking

Fijne sfeer, fijne ontmoeting. Goed gesprek en heerlijke massage.

Josje

Helende Reis

Fijne klik, heerlijke massage en een goed gesprek. Weldaad!

Peter

Helende Reis

Heel warm welkom door middel van een fijn gesprek waarin ik nieuwe inzichten kreeg. Ik kom zeker terug. Bedankt Merel!

Marjon Daniels

Helende Reis

Ik vind je aanraking en aanwezigheid heel liefdevol.

Inge Coolen

Helende Reis

Ik heb genoten van de lomilomi. Een mooie ervaring om in jouw handen te hebben mogen liggen. Dankjewel voor de fijne massage, de rust in mijn lichaam, je wijsheid en het verstrekken van nieuwe inzichten. Liefs!

Patricia Saekan

Helende Reis - Lomilomi

Het was echt een heerlijk moment van verwennen voor mezelf in de liefdevolle handen van Merel. Ook haar fijne luisterend oor heeft mij goed gedaan. Ik ga zeker vaker voor de Hammam behandeling, vooral omdat ik erg van het element water houd. Liefs en tot gauw!

Channe

Helende Reis - Hammam

Het was echt een ontspannen en open ontmoeting met snelle duiding van dat waaraan gewerkt zou kunnen worden.

Marjolein

Helende Reis

Merel is ontzettend kundig en voelt enorm goed wat het lichaam nodig heeft. Het is de reistijd van in totaal twee uur meer dan waard. De energie van de behandeling heb ik weer mee terug naar huis genomen, evenals de ontspanning van mijn lichaam.

Hilde

Helende aanraking

Het intakegesprek vond ik erg waardevol, een moment om weer eens stil te staan bij jezelf en je bewust te worden. Dat kan soms confronterend zijn. Ik heb heerlijk genoten van de massage, ik kwam helemaal tot rust. Nogmaals mijn dank voor deze fijne ervaring en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Dewi

Helende aanraking

Zoals altijd weer een hele fijne behandeling. Dankjewel Merel.

Remco

Helende aanraking

Een cadeau voor mezelf, dat is wat ik wilde. Gewoon een fijne massage. Het bleek meer dan dat! Fantastisch!

Pascale Lelieveld

Helende aanraking

Ik heb het als heel positief ervaren. Ik voelde me meteen erg welkom. Het intakegsprek op voorhand vond ik mooi en deugddoend. Ondanks dat ik maar 1 uur geboekt had, wist je me direct de juiste vragen te stellen en had ik het gevoel dat je me goed kon lezen. De massage was erg fijn en ontspannend. Dankjewel Merel!

Flore Blommaert

Helende aanraking

Ik heb de Lomi Lomi-basic workshop gevolgd bij Merel. Wat fijn was dit! Merel is geduldig en geeft duidelijke maar liefdevolle feedback. Zij geeft deze cursus in haar prachtige praktijkruimte.

Na afloop ontvang je naast een certificaat van deelname en een werkboek. Dit is een fijn naslagwerk om alle geleerde technieken nog eens terug te kunnen lezen.
Merels enthousiasme met betrekking tot Lomilomi massages werkt aanstekelijk.

Ik vond het heel bijzonder om deze tweedaagse cursus in zo’n fijne ambiance te mogen volgen. Voor mij was het een bad van liefde, verbinding en koestering.

Ik kan de geleerde technieken ook heel goed verweven in mijn ontspanningsmassages. Bedankt Merel!

Monique

workshop tweedaagse lomilomi basic

Acceptatie en toelaten zijn gegroeid. Dit heeft gezorgd voor minder weerstand en heeft mijn geluksgevoel vergroot.

Robert

lichaamsgerichte coaching

Bij Merel o.a. een Lomilomi massage – workshop gevolgd van twee dagen. Samen met een andere student. In haar sfeervolle schone ruimte die warmte en vertrouwen en eigenheid uitstraalt (net als Merel zelf), voel je je absoluut veilig om te leren en te ervaren.

De persoonlijke aandacht voor mij als student was heel waardevol. Merel kijkt wat er goed gaat en niet naar wat er fout gaat. Toch blijft zij zeer scherp op de lesstof die er die dag geleerd moet worden. Heel deskundig weet zij met humor en passie en vol energie de lesstof over te brengen zonder het strak uit een boekje te volgen.

Na de lesdag krijg je een mooie syllabus mee waarin duidelijk en helder alle theorie en praktijk nog eens doorgenomen wordt.

Met haar volle aandacht is ze aanwezig voor jou in al haar deskundigheid en kwaliteit in dit vak van masseren.
Heb meerdere cursussen gedaan bij Merel en het is eigenlijk altijd een feestje! Het is een plezier om bij Merel te mogen leren!

Marita van Doorn
Maritamassage

Marita van Doorn

tweedaagse workshop Lomilomi basic

Als je bij Merel bent geweest, dan besef je pas hoe druk je leven is.

Je moet werken, je hebt veel afspraken staan in jouw agenda en veel dingen moet je doen.

Maar dan stap je binnen in de praktijk bij Merel. Een rust daalt op je neer. Daar zit een vrouw met een groot warm hart. Die je begrijpt en waar je jezelf kan zijn. Ze houdt ook een spiegel voor en laat je zeker nadenken over het handelen van je zelf en anderen. Wat doet dat met je en hoe ga je daar mee om.

Zelfs als je thuis bent zit Merel nog in mijn gedachten. In gesprekken met anderen, denk ik soms, wat was het advies van Merel. Hoe ga ik hier mee om.

Daarnaast is er natuurlijk ook de heerlijke massage waar je je kan ontspannen en de stress uit jouw lichaam verdwijnt.

Ik ben blij dat ik Merel ken en wens alle andere mensen die soms ook gespannen zijn en tegen dingen aanlopen, een heerlijke behandeling bij Merel toe.

Wilma

lichaamsgerichte coaching

Het eerste contact gaf veel vertrouwen waardoor je je over kunt geven aan de wijze woorden en interessante gesprekken waarbij je dichter bij je gevoel kunt komen. De combinatie met de heerlijke massage helpt daar nog extra bij.

Mariette

Lichaamsgerichte coaching

Lieve Merel,

Dank voor je warme, professionele en heldere uitleg tijdens de lomi lomi hotstone massage workshop.
Mijn handen jeuken om met alle geleerde technieken aan de slag te gaan. Dank voor het delen van je enorme kennis, passie en wijsheid!

Henriette

Workshop Lomilomi hotstone

Weer een fantastische opleidingsdag gehad bij Merel. Dit keer een Lomilomi hotstone. Wat een feestje! Merel heeft veel geduld en legt met veel enthousiasme alle grepen uit.

Monique

Workshop Lomilomi hotstone

Ik ging naar Merel op advies van een goede vriendin. Zij was erg enthousiast over haar. Ik ging naar Merel vanwege mijn eigen onzekerheden en daarnaast bleek later ook vanwege veel ‘denkwerk’ waardoor ik weinig in contact stond met mijn lichaam. Ik kom bij Merel sinds 2019 en ga altijd met een ontspannen gevoel naar huis. De visie dat elk persoon ‘oké’ is, en het denkwerk slechts bijzaak, sluit erg bij mij aan.

Naast de gespekken zijn de massages heerlijk. Merel voelt goed aan waar de spanning zit. Met de gesprekken erbij zorgt het ervoor dat ik meer mijn lichaam voel, meer in het ‘hier en nu’ leef en hierdoor meer in balans ben.

Saskia

lichaamsgerichte coaching

Nadat ik lang bij een andere praktijk had gelopen om op regelmatige basis een ontspannende massage te ondergaan met als doel lichaam en geest in balans te brengen, vond ik na enig zoeken Merel. Haar empathie en kunde zorgen bij mij voor volledige overgave en ontspanning. Ik kom er graag! 

Pieter

Helende aanraking

Dankjewel voor de sessie van gisteren en het feit dat de gesprekken die ik met jou heb, bijdragen aan het ontdekken van wie ik diep van binnen ben. Dank voor de support in het doorleven van mijn pijn, je coachende rol en je aanmoediging daarin. Ik voel me anders dan gisteren. Op een positieve manier. Ik voel me sterker, alsof ik weer een klein sprongetje heb gemaakt naar mezelf… ik kan het niet zo goed uitleggen. Maar de gesprekken en de massages bij jou dragen voor mij zo bij aan het goed zorgen voor mezelf. Dat vind ik zo fijn. Daar ben ik dankbaar voor en dat wil ik even met je delen.

Natascha

Lichaamsgerichte coaching

Merel is een lieve vrouw die je graag wil laten ontspannen in een mooie rustige omgeving. Zij masseert met liefde en gevoel. Jij mag er zijn!

Francisca

Helende aanraking

Elke keer als ik een afspraak bij Merel heb staan, verheug ik me erop om weer te kunnen gaan! Toen ik voor het eerst bij haar kwam, leek het net alsof ik haar al járen kende! Bij Merel voel je je gelijk op je gemak. Zij biedt een luisterend oor en ze weet waar ze over praat. De helende aanraking is er echt als je bij Merel bent geweest. Lieve Merel, bedankt voor alles en tot volgende week weer!

Nadieh

Helende aanraking

Het eerste contact gaf veel vertrouwen waardoor je je over kunt geven aan de wijze woorden tijdens de interessante gesprekken waardoor je dichter bij je gevoel kunt komen. De combinatie met de heerlijke massage helpt daar nog bij.

Mariette

Lichaamsgerichte coaching

Na zo’n lange tijd weer een massage van Merel is echt heerlijk!

Susanna

Massage

Merel vindt direct de essentie. Ze is warm, liefdevol en geeft me het gevoel dat ik de meest bijzondere mens op aarde ben.

Monique

Lichaamsgerichte coaching

Weer heerlijk genoten. Dan merk ik op dat ik te lang gewacht heb met mezelf dit te gunnen.

Aad

Massage

De gesprekken en de massages hebben me dichter bij mezelf gebracht. Ik ga iedere keer met een fijn gevoel naar huis.

Mariette

Lichaamsgerichte coaching

Hai Merel, jij bent een bijzonder mens. Bedankt, er wordt me iets duidelijk. Fijn gesprek en fijne aanraking. Echt aan te raden. Liefs, Lia

Lia

Coaching (focussing)

Heilzaam in meerdere opzichten. Vakkundig en met gevoel voor empathie. Zij is betrokken, rustgevend en inspirerend.

Suzanne

Lichaamgerichte coaching

Ik voel me fijn bij jou! Heerlijke behandelingen!

Suus

Lichaamsgerichte coaching

Het is iedere keer weer fijn een massage van Merel te ontvangen. Naast dat ze deze heerlijke massages geeft (waarbij je uitgenodigd wordt naar je gevoel te gaan) worden er tips gegeven en aandachtspunten aangestipt in die dingen die je op dat moment tegenkomt in je eigen proces.

Christa

Lichaamsgerichte coaching

Dit was echt één van de fijnste massages ooit! Merel is een lieve vrouw en je kunt ontspannen zodra je de praktijkruimte binnenloopt. Ik ga zeker weer terug!

Mariska

Familieopstellingen/massage

Mijn eerste afspraak bij Merel voelde direct als thuiskomen. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Zelf woon ik een uur rijden van Wijk bij Duurstede vandaag, maar ik heb de rit er graag voor over. De massages heb ik als zeer prettig ervaren. De praktijk heeft een rustige, warme uitstraling. Dat is ook fijn! Ik kan iedereen Merel van harte aanbevelen!

Marije

5-uren kaart lichaamsgerichte coaching/massages

Altijd met een voldaan en ontspannen gevoel weer naar huis! Merel masseert op een stevige, ontspannende manier. Je voelt je in de ruimte direct ‘zen’. Een echte aanrader wat mij betreft!

Angelique

Massage

Het was mijn eerste ervaring bij Merel, maar wat een goede! Een heerlijke ontspannende massage en ik heb wijze woorden mogen ontvangen. Ik keer zeker terug!

Liesbeth

Lichaamsgerichte coaching

Fijn gesprek! Verhelderend. En een heerlijke lichaamsbehandeling.

Saskia

Lichaamsgerichte coaching

Professioneel, vriendelijk en lief. Een heerlijke ervaring die maakt dat ik er weer tegenaan kan!

Barry

Lichaamsgerichte coaching - 5 urenkaart

Wat ben je een lief mens. Ik voelde me direct op mijn gemak.

Anita

Lichaamsgerichte coaching

Het is altijd een feest voor lichaam en geest als je bij Merel bent geweest!

Wilma

Lichaamsgerichte coaching

Het is gewoon liefdevolle aandacht. Dat is wat het is!

Christa

Lichaamsgerichte coaching

Lieve Merel, de sessie die ik vandaag bij jou mocht ondergaan, omvatte alles. Meer dan ik me kon wensen zelfs. Je oprechte interesse, het relaxte gevoel, het begrip, de (h)erkenning en de warmte! De massage die ik mocht ontvangen was respectvol, uitermate fijn. Doelgericht waar nodig maar niets over mijn pijngrens heen. Geruststellend maar beslist effectief. Ik voelde me geborgen, gezien. Een heel verwarmend en rijk gevoel. Ontzettend bedankt voor alles!

Carola

Lichaamsgerichte coaching

Altijd fijn en goed om een behandeling bij jou te hebben. Een luisterend oor gevolgd door een prettige massage.

Renate

Lichaamsgerichte coaching

En ik kon weer een laag dieper afdalen in bewustzijn. Het was fijn om te mogen ervaren!

Ciska

Ayurvedische marmamassage

Bij Merel voelde ik me direct op mijn gemak. Ik kwam met de wens een chakrabehandeling te ondergaan, maar Merel voelde al snel tijdens de massage dat Lomilomi beter bij mij paste. En wat een ervaring was dat! Het lukte mij om zo goed als helemaal in het lichaam te zakken, wat ik al enige tijd niet meer had kunnen ervaren. Ik kom zeker bij Merel terug. Ook voor de cursus die mij verder gaat helpen op mijn levenspad.

Tjitske

Lomilomi

Heerlijke massage waarbij ik voel dat het met een liefdevol hart en ziel wordt gegeven voor Merel

Andrea

Ontspannende massage

Een mooie en fijne behandeling. Ik heb er erg van genoten en voel de energie nu lekker door mijn lichaam stromen. Dankjewel!

Myrthe

Lomilomi

De hernieuwde ontmoeting met Merel was erg prettig. Merel neemt ruim de tijd om te luisteren en ik voelde me gehoord. Ze geeft terug wat zij ervaart, vriendelijk en zonder oordeel. Dat vergroot het inzicht in het eigen handelen.

Willem

LIchaamsgerichte coaching

De Lomilomi ondergaan is een heerlijke ervaring. Ik voelde me net een dolfijn door het veelvuldig gebruik van warme olie en de massage van buik en rug tegelijkertijd.  Jouw aanraking voelt koesterend. Versnelling en verstilling wisselen elkaar af. Het ritueel werd mooi ingeleid door een lied om onze voorouders te betrekken bij de massage en om alles in het grote geheel te plaatsen. Dankjewel!

Jacobijn

Lomilomi

Ik heb Merel 2 hele mooie workshops gevolgd. Doordat de workshop gegeven wordt in een 1-op-1 setting, heeft Merel alle aandacht en geeft ze je op een fijne en liefdevolle manier feedback welke te gelijk kunt gaan toepassen. Ik kan niet wachten op de volgende workshop!

Samantha

workshop Lomi Hapai

Merel heeft mij een stevige, liefdevolle en respectvolle massage gegeven. Ik voelde me heerlijk ontspannen en de dagen erna heel stevige geaard in mijn lichaam. Voor herhaling vatbaar!

Marion

Ayuvedische marmamassage (authentiek) - vloer

Het is fenomenaal hoe Merel met haar aanrakingen mijn lichaam tot ontspanning kan brengen. Absoluut vervolgbehandelingen!

Eelco

lichaamsgerichte coaching

Kalm, luisterend oor en rust!

Sofia

lichaamsgerichte coaching

Vaak met langere tussenpozen terug naar Merel. Of het nu gaat om een ‘helende aanraking’ of een goed gesprek; een bezoek is altijd een verrijking.

Robbert

Familieopstellingen

Ik vond het een hele bijzondere ontmoeting! Het gevoel van thuiskomen en een luisterend oor voelden erg warm en welkom aan.

Simone

lichaamsgerichte coaching - 5 urenkaart

Merel laat je heerlijk tot ontspanning komen. Ze stemt af op jou en is heel integer.

Marianne

Massage/ lichaamsgerichte coaching

Merel voelt goed aan wat er nodig is. Een fijne massage met een heerlijk ontspannen resultaat. Dank je wel!

Desiree

Ayurvedische marmamassage

Zowel fysiek als mentaal zeer ontspannen en verhelderend.

Sylvia

massage

Ik ontvang zoveel inzichten! En ben daar zo blij mee! Dankjewel!

Anita

lichaamsgerichte coaching

Het intakgesprek en de daarop volgende massage waren heel fijn. Ik ervaarde een leeg hoofd en een fijn gevoel in mijn lijf. Je bent een super liefdevolle vrouw met heel veel kennis. Gelijk een andere afspraak gemaakt.

Esther

Lichaamsgericht coachen/massage - 10 urenkaart

Heel goede eerste kennismaking. Merel is rustig en kundig. Massage was heerlijk, ontspannend en respectvol. Fijne ruimte, rustig en sfeervol.
Pauline

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.