Ik heb de Lomi Lomi-basic workshop gevolgd bij Merel. Wat fijn was dit! Merel is geduldig en geeft duidelijke maar liefdevolle feedback. Zij geeft deze cursus in haar prachtige praktijkruimte.

Na afloop ontvang je naast een certificaat van deelname en een werkboek. Dit is een fijn naslagwerk om alle geleerde technieken nog eens terug te kunnen lezen.
Merels enthousiasme met betrekking tot Lomilomi massages werkt aanstekelijk.

Ik vond het heel bijzonder om deze tweedaagse cursus in zo’n fijne ambiance te mogen volgen. Voor mij was het een bad van liefde, verbinding en koestering.

Ik kan de geleerde technieken ook heel goed verweven in mijn ontspanningsmassages. Bedankt Merel!

Monique

workshop tweedaagse lomilomi basic

Acceptatie en toelaten zijn gegroeid. Dit heeft gezorgd voor minder weerstand en heeft mijn geluksgevoel vergroot.

Robert

lichaamsgerichte coaching

Bij Merel o.a. een Lomilomi massage – workshop gevolgd van twee dagen. Samen met een andere student. In haar sfeervolle schone ruimte die warmte en vertrouwen en eigenheid uitstraalt (net als Merel zelf), voel je je absoluut veilig om te leren en te ervaren.

De persoonlijke aandacht voor mij als student was heel waardevol. Merel kijkt wat er goed gaat en niet naar wat er fout gaat. Toch blijft zij zeer scherp op de lesstof die er die dag geleerd moet worden. Heel deskundig weet zij met humor en passie en vol energie de lesstof over te brengen zonder het strak uit een boekje te volgen.

Na de lesdag krijg je een mooie syllabus mee waarin duidelijk en helder alle theorie en praktijk nog eens doorgenomen wordt.

Met haar volle aandacht is ze aanwezig voor jou in al haar deskundigheid en kwaliteit in dit vak van masseren.
Heb meerdere cursussen gedaan bij Merel en het is eigenlijk altijd een feestje! Het is een plezier om bij Merel te mogen leren!

Marita van Doorn
Maritamassage

Marita van Doorn

tweedaagse workshop Lomilomi basic

Als je bij Merel bent geweest, dan besef je pas hoe druk je leven is.

Je moet werken, je hebt veel afspraken staan in jouw agenda en veel dingen moet je doen.

Maar dan stap je binnen in de praktijk bij Merel. Een rust daalt op je neer. Daar zit een vrouw met een groot warm hart. Die je begrijpt en waar je jezelf kan zijn. Ze houdt ook een spiegel voor en laat je zeker nadenken over het handelen van je zelf en anderen. Wat doet dat met je en hoe ga je daar mee om.

Zelfs als je thuis bent zit Merel nog in mijn gedachten. In gesprekken met anderen, denk ik soms, wat was het advies van Merel. Hoe ga ik hier mee om.

Daarnaast is er natuurlijk ook de heerlijke massage waar je je kan ontspannen en de stress uit jouw lichaam verdwijnt.

Ik ben blij dat ik Merel ken en wens alle andere mensen die soms ook gespannen zijn en tegen dingen aanlopen, een heerlijke behandeling bij Merel toe.

Wilma

lichaamsgerichte coaching

Het eerste contact gaf veel vertrouwen waardoor je je over kunt geven aan de wijze woorden en interessante gesprekken waarbij je dichter bij je gevoel kunt komen. De combinatie met de heerlijke massage helpt daar nog extra bij.

Mariette

Lichaamsgerichte coaching

Lieve Merel,

Dank voor je warme, professionele en heldere uitleg tijdens de lomi lomi hotstone massage workshop.
Mijn handen jeuken om met alle geleerde technieken aan de slag te gaan. Dank voor het delen van je enorme kennis, passie en wijsheid!

Henriette

Workshop Lomilomi hotstone

Weer een fantastische opleidingsdag gehad bij Merel. Dit keer een Lomilomi hotstone. Wat een feestje! Merel heeft veel geduld en legt met veel enthousiasme alle grepen uit.

Monique

Workshop Lomilomi hotstone

Ik ging naar Merel op advies van een goede vriendin. Zij was erg enthousiast over haar. Ik ging naar Merel vanwege mijn eigen onzekerheden en daarnaast bleek later ook vanwege veel ‘denkwerk’ waardoor ik weinig in contact stond met mijn lichaam. Ik kom bij Merel sinds 2019 en ga altijd met een ontspannen gevoel naar huis. De visie dat elk persoon ‘oké’ is, en het denkwerk slechts bijzaak, sluit erg bij mij aan.

Naast de gespekken zijn de massages heerlijk. Merel voelt goed aan waar de spanning zit. Met de gesprekken erbij zorgt het ervoor dat ik meer mijn lichaam voel, meer in het ‘hier en nu’ leef en hierdoor meer in balans ben.

Saskia

lichaamsgerichte coaching

Nadat ik lang bij een andere praktijk had gelopen om op regelmatige basis een ontspannende massage te ondergaan met als doel lichaam en geest in balans te brengen, vond ik na enig zoeken Merel. Haar empathie en kunde zorgen bij mij voor volledige overgave en ontspanning. Ik kom er graag! 

Pieter

Helende aanraking

Dankjewel voor de sessie van gisteren en het feit dat de gesprekken die ik met jou heb, bijdragen aan het ontdekken van wie ik diep van binnen ben. Dank voor de support in het doorleven van mijn pijn, je coachende rol en je aanmoediging daarin. Ik voel me anders dan gisteren. Op een positieve manier. Ik voel me sterker, alsof ik weer een klein sprongetje heb gemaakt naar mezelf… ik kan het niet zo goed uitleggen. Maar de gesprekken en de massages bij jou dragen voor mij zo bij aan het goed zorgen voor mezelf. Dat vind ik zo fijn. Daar ben ik dankbaar voor en dat wil ik even met je delen.

Natascha

Lichaamsgerichte coaching

Merel is een lieve vrouw die je graag wil laten ontspannen in een mooie rustige omgeving. Zij masseert met liefde en gevoel. Jij mag er zijn!

Francisca

Helende aanraking

Elke keer als ik een afspraak bij Merel heb staan, verheug ik me erop om weer te kunnen gaan! Toen ik voor het eerst bij haar kwam, leek het net alsof ik haar al járen kende! Bij Merel voel je je gelijk op je gemak. Zij biedt een luisterend oor en ze weet waar ze over praat. De helende aanraking is er echt als je bij Merel bent geweest. Lieve Merel, bedankt voor alles en tot volgende week weer!

Nadieh

Helende aanraking

Het eerste contact gaf veel vertrouwen waardoor je je over kunt geven aan de wijze woorden tijdens de interessante gesprekken waardoor je dichter bij je gevoel kunt komen. De combinatie met de heerlijke massage helpt daar nog bij.

Mariette

Lichaamsgerichte coaching

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.